Αλλαγές και Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να την επιστρέψετε στο εργαστήριο μας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 48ωρών από την παραλαβή του για να μας περιγράψετε το λόγο επιστροφής του. Τα σκουλαρίκια δεν αλλάζονται ούτε επιστρέφονται για λόγους υγιεινής. Δεν υπάρχει επίσης δυνατότητα επιστροφής προϊόντων που βρίσκονται σε έκπτωση ή προσφορά.
Οι επιστροφές πρέπει να σταλούν πίσω εντός 5 ημερών από την παραλαβή. Η αγορά σας πρέπει να επιστραφεί στην αρχική της συσκευασία, συνοδευόμενη από το παραστατικό πώλησης, σε άριστη κατάσταση, τα κοσμήματα δεν θα πρέπει να φέρουν καμία φθορά ή σημάδια ότι έχουν φορεθεί. Η εταιρεία μας έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν έχει τηρηθεί κάτι από τα παραπάνω. Είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή και το κόστος αποστολής. Δεχόμαστε καταγεγραμμένα πακέτα μόνο μέσω ταχυμεταφορών ή Εθνικού ταχυδρομείου στα στοιχεία:

Kαλαντζή Μαρία , Ανατολής 33, 14121 Νέο Ηράκλειο Αττικής , 2102842493

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε μαζί μας προτού μας στείλετε το δέμα για να επικυρώσετε τη διαδικασία είτε μέσω email στο info@eroeathens.com ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο στοιχείο σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας. Το ποσό των μεταφορικών εξόδων δεν επιστρέφεται. 

Εάν εγκριθείτε, τότε θα γίνει επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου ποσού ημερών. Για επιστροφές θα χρεώσουμε την πιστωτική σας κάρτα ή θα πληρώσουμε τον λογαριασμό μόλις λάβουμε και θα επιθεωρήσουμε τα επιστρεφόμενα αντικείμενα. Για επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω email στο info@eroeathens.com ή τηλ. 2102842493 (10:00 – 18:00) ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Καθυστερημένες ή ελλείπουσες επιστροφές χρημάτων (εάν υπάρχουν).
Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την ανάρτηση επιστροφής χρημάτων. Αν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@eroeathens.com ή τηλ. 2102842493 (10:00 – 18:00) ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Εφόσον παραλάβετε την παραγγελία σας και δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλατε ή έχετε κάνει κάποιο λάθος, είτε στην επιλογή χρώματος, είτε στο μέγεθος, είμαστε εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε για να αποκτήσετε το κόσμημα που επιθυμείτε.

ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ Η’ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Σε περίπτωση αλλαγής, μπορείτε να αποστείλλετε το κόσμημα πίσω σε εμάς εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς. Απαιραίτητη προυπόθεση το προιόν που θέλετε να αλλάξετε να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε και η αποστολή του να γίνει με ΕΛΤΑ courier στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη:

Kαλαντζή Μαρία , Ανατολής 33, 14121 Νέο Ηράκλειο Αττικής, 2102842493
Οι αλλαγές γίνονται με δική μας επιβάρυνση τόσο για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς, όσο και για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς.Τυχόν ακόλουθη αλλαγή η οποία απαιτεί αποστολή/παραλαβή, γίνεται με δική σας επιβάρυνση, με κούριερ της δικής σας επιλογής και σε καμμία περίπτωση μέσω ταχυδρομείου, ως συστημένο ή απλό δέμα.

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, αναφέροντάς μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210 2842493 (10:00 – 18:00).
Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  info@eroeathens.com
Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας εδώ.